Skip to main content

Kristof Papeleu BV verhuurt spoorkranen met machinist aan andere railinfrabedrijven en aan spoorwegbeheerder Infrabel

Onze sterktes

Machinisten

Onze machinisten hebben jarenlange ervaring op een spoorkraan, zodat ze goed weten hoe ze moeten werken op en nabij sporen. Ook zijn ze op de hoogte van de nodige veiligheidsregels en voorschriften en hebben ze de nodige opleidingen gevolgd en zijn ze medisch en psychologisch gekeurd.

Transport

Doordat we het transport van ons materieel zelf uitvoeren, kunnen we een snelle en efficiënte service aanbieden.

Ons machinepark

Spoorkranen

Ons machinepark bestaat uit vier spoorkranen, allemaal van het merk Atlas type 1604. Deze zijn allemaal gekeurd door Infrabel. Dit houdt in dat alle spoorkranen onder andere een hoogtebegrenzer, zwenkbegrenzer, dubbele cabine en slangbreukbeveiliging hebben. Ook alle hijsmiddelen zijn gekeurd. Als innovatief bedrijf zijn wij altijd bereid om te investeren in kwaliteit. En die kwaliteit loopt als een rode draad door ons hele bedrijf.

Uitgebreid gamma aan hulpstukken

We investeren constant in innoverende accessoires, waaronder: ballastborstel, container op lorries, dubbele Windhoff, kanteldraaikop, schuifgrijper voor betonnen dwarsliggers, vacuüm unit 4 ton, trilblok, klepelmaaier, platte lorriewagen, sloophamer, sorteergrijpers, pallethaak, betonmengbak

Onze troeven

Uitgebreid

machinepark

Flexibel team

24/24 - 7/7

Kwaliteit

ruime ervaring

Jonge aannemer

van het jaar 2019